Steunzolen

 

Wij leveren steunzolen op maat voor dagelijkse- en sportschoenen. Ook doen wij, indien nodig, schoenaanpassingen op maat. Wij zijn gespecialiseerd in complexe en hardnekkige problemen. Zowel sporters als niet sporters kunnen terecht voor een gangbeeldanalyse in geval van klachten met betrekking tot sport, inspanning of beweging. Een verwijzing van uw huisarts, fysiotherapeut of andere specialist is niet noodzakelijk.

Een steunzool is een hulpmiddel dat in de schoen gedragen wordt. Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in de stand van de voeten. Denk hierbij niet alleen aan voetklachten, maar ook aan klachten aan de enkel, knie of rug. Steunzolen kunnen zorgen voor een betere drukverdeling van de voet of juist een gedeelte van de voet ontlasten, waardoor pijnklachten afnemen of zelfs verdwijnen.Veel mensen die een sport beoefenen als hardlopen, tennissen, golfen en andere fysiek intensieve loopsporten dragen sportsteunzolen, soms gecombineerd met elastische sportkousen.

Wat doen wij:

  • wij brengen eerst de klachten in kaart
  • daarna doen wij altijd een gangbeeldanalyse
  • wij maken alle aanpassingen op maat

U krijgt een kosteloze vervolgafspraak om het effect van de aanpassing te beoordelen.

Let op: de steunzolen en de gangbeeldanalyse zijn aparte behandelingen. Meer informatie over de gangbeeldanalyse vindt u hier.

De kosten van de steunzolen bedragen €200,-.

Maak een afspraak