Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)

Voorzorgsmaatregelen Coronavirus (COVID-19)


De Nederlandse Zorgautoriteit heeft groen licht gegeven om de reguliere zorg weer op te schalen. Voor Sportgeneeskunde Rotterdam houdt in dat we onze deuren gefaseerd openen binnen de kaders van de richtlijnen opgesteld door de Federatie Medisch Specialisten en onze branchevereniging.

Wat houdt dit in voor u als patiënt?
Wij organiseren onze zorg, waar mogelijk, digitaal. Tijdens het plannen van de afspraak wordt expliciet vermeld of de afspraak digitaal of bij ons op locatie zal plaatsvinden. Mocht uw afspraak bij ons op locatie plaatsvinden, dan hanteren wij een strikt hygiëneprotocol. Wij vragen u deze, en de adviezen van onze medewerkers, op te volgen. In ons pand hangen diverse aanwijzingen waar u zich aan dient te houden.

Middels onderstaande voorzorgsmaatregelen kunnen wij u op een zo veilige en verantwoorde manier ontvangen. Er is voldoende desinfectiemiddel aanwezig welke wij u graag ter beschikking stellen, evenals de mondkapjes. Bij neusverkoudheid door bijvoorbeeld hooikoorts of als u een inspanning gaat verrichten, is het dragen van een mondkapje verplicht. Ook wanneer u niet in deze categorieën valt maar u zich prettiger voelt bij het dragen van een mondkapje, stellen wij u deze graag ter beschikking.

Mocht u hier nog vragen over hebben of wenst u uw bezoek toch te verplaatsen, vragen wij u dit tijdig te doen zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze planning.