Help jij onze arts Ruben door zijn deelname aan de langste kitesurf toch ter wereld te sponsoren?

Help jij onze arts Ruben door zijn deelname aan de langste kitesurf toch ter wereld te sponsoren?
 

Onze ANIOS Ruben Stavenuiter doet dit jaar mee aan de langste ééndaagse downwinder ter wereld! Hoek tot Helder is een kitesurf evenement om geld in te zamelen voor de Hartstichting. In één dag moeten de deelnemers 130 kilometer kitesurfen op de Noordzee, van Hoek van Holland tot Den Helder. Een megatocht dat veel doorzettingsvermogen vergt. Om te kunnen beginnen aan deze tocht moeten alle deelnemers minimaal 1500 euro sponsorgeld voor de Hartstichting inzamelen. Help jij Ruben door een bedrag te sponsoren? Alle kleine beetje zijn welkom! Met de 6e editie gaat Hoek tot Helder proberen om een miljoen euro op te halen, want wetenschappers zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe methoden om de harten van patiënten met hartfalen volledig en blijvend te genezen. Het windraam van de 6e editie gaat open op 19 augustus 2023 en loopt tot 5 november 2023. Dit betekent dat Hoek tot Helder met de juiste weersomstandigheden binnen deze periode zal plaatsvinden.

Ruben over zijn deelname aan Hoek tot Helder: “Ik kitesurf al fanatiek sinds 2007 en heb nog steeds een grote passie voor deze sport. In mijn werk als arts binnen de sportgeneeskunde weet ik als geen ander hoe belangrijk sport en bewegen is voor de fysieke en mentale gezondheid. De invloed van sport en bewegen op het lichaam boeien mij dan ook enorm. Dit jaar wordt er met het evenement geld opgehaald voor de Hartstichting voor wetenschappelijk onderzoek naar hartfalen. Hart- en vaatziekten treffen nog steeds heel veel mensen in Nederland, zo ook binnen mijn eigen familie. Sport en bewegen is ontzettend belangrijk in het voorkomen van hart en vaatziekten. Daarom past dit evenement heel goed bij mij en zet ik mij hier graag voor in. Fantastisch om mee te kunnen doen met de langste downwinder ter wereld! Help jij mee door mij te sponsoren? Veel dank!”

Sportgeneeskunde Rotterdam steunt Ruben zijn deelname van harte en daarom verloten wij onder de sponsoren een Uitgebreid Sportmedisch Onderzoek ter waarde van 295 euro. Uiteraard zal Ruben zelf dit sportmedisch onderzoek uitvoeren! Zo kun je en het goede doel steunen en maak je kans om meer te weten te komen over je eigen gezondheid. Als je kans wil maken op dit sportmedisch onderzoek is het van belang dat je je volledige naam invult en jouw email adres achterlaat in de boodschap bij de donatie, zodat wij de winnaar kunnen bereiken. Doneren kan tot 19 augustus. Na 19 augustus krijgt de winnaar een mail. 

Sponsoren kan via:  https://www.hoektothelder.nl/ruben-stavenuiter-hoek-tot-helder-6