Jessica Varkevisser start als operationeel directeur bij Sportgeneeskunde Rotterdam

Jessica Varkevisser start als operationeel directeur bij Sportgeneeskunde Rotterdam
 

Op 22 augustus heet Sportgeneeskunde Rotterdam Jessica Varkevisser welkom als operationeel directeur. Jessica is een ervaren manager in de gezondheidszorg en heeft de eerste tien jaar van haar carrière zelf met haar voeten in de klei gestaan als fysiotherapeut. Zo heeft ze jaren in een grote multidisciplinaire eerstelijnspraktijk gewerkt waar ze zich heeft gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie, echografie en isokinesie. 

Jessica Varkevisser: “Ondertussen werd ik ook getriggerd door de organisatorische kant van de gezondheidszorg, zoals de beleidskeuzes die worden gemaakt ten aanzien van goede kwaliteit van zorg en de vergoeding ervan. Ik heb daarom de master Zorgmanagement op de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd. Met de kennis die ik daar heb opgedaan ben ik geleidelijk gestopt als fysiotherapeut en heb ik jaren gewerkt als kwaliteitsmanager en operationeel manager en vervolgens als bestuurder van een ZBC in de revalidatiegeneeskunde. Ik ken Sportgeneeskunde Rotterdam als een professionele organisatie met een zeer bevlogen team, gericht op het leveren van hoogkwalitatieve zorg met persoonlijke aandacht. Ik kijk er dan ook naar uit om onderdeel te zijn van het team.”

 

Peter Jongenengel, eigenaar van Sportgeneeskunde Rotterdam en Centrum Orthopedie: “Bij Sportgeneeskunde Rotterdam werkt het team van sportartsen nauw samen met bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten en (dokters)assistentes onder één dak. Op deze manier werken we multidisciplinair samen om patiënten en sporters zo goed mogelijk te laten bewegen. De sportarts is de expert op het gebied van fysieke belasting – belastbaarheid in relatie tot sport en/of bewegen. Met de komst van Jessica kunnen wij nog intensiever aan de slag met het realiseren van onze groeiambities. De vraag naar onze expertise is de afgelopen jaren toegenomen en deze groei houdt de komende jaren aan. Op onze huidige locatie in Kralingen kunnen we niet verder groeien, de eerste stap is dan ook om een nieuwe locatie te openen op de zuidoever van Rotterdam.”

Wij heten Jessica van harte welkom in ons team en wensen haar veel succes!