Kom jij ook naar onze masterclass ‘Sportgeneeskunde: effectief trainen’ op 25 oktober?

Op woensdag 25 oktober is het zover, de Masterclass Sportgeneeskunde: effectief trainen. In samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam organiseren we op de Willem-Alexander baan een verdiepende en interactieve sessie voor sporters op ieder niveau, van elke leeftijd én voor trainers en coaches. Of je nu 30 bent en houdt van wielrennen, of 70 bent en houdt van hardlopen, de masterclass is interessant voor allen! Zolang jij geïnteresseerd bent in sport en benieuwd bent hoe jij jouw trainingen effectiever kan maken, is deze masterclass geschikt voor jou.

Tijdens deze verdiepende en interactieve sessie laten sportexperts Bas Bulder (sportarts en teamarts Nederlands Futsal team) en Niels Ros (bewegingswetenschapper en professioneel triatleet) van Sportgeneeskunde Rotterdam jou het belang zien van een sportmedisch onderzoek.

Aan de hand van concrete resultaten uit sportmedische onderzoeken word jij meegenomen in hoe je effectiever en verantwoord kan trainen, je grenzen kan verleggen en daarmee je prestaties kan verbeteren. Zo stoom jij jezelf klaar voor jouw volgende doel!

Aanmelden kan via de link. Verder kun je hieronder alle praktische informatie vinden:

Wanneer: Woensdag 25 oktober
Tijd: 19.00-21.00 uur, met uitloop tot 21.30 uur
Waar: Willem-Alexander Baan, Nely Gambonplein 1, Zevenhuizen
Kosten: Gratis (kosten koffie/thee per pin deelnemers)
Max aantal deelnemers: 120
Doelgroep: sporters op ieder niveau en elke leeftijd (bijv. roeiers, kanosprinters, wielrenners, hardlopers) en trainers/coaches.

Zien we jou op 25 oktober op de Willem-Alexander baan? Wij hopen van wel!