“Niet slecht hè, voor een kankerpatiënt” Algemeen Dagblad 28-06-22

“Niet slecht hè, voor een kankerpatiënt” Algemeen Dagblad 28-06-22
 

Wouter de Jong (40) kreeg in 2018 de diagnose uitgezaaide darmkanker, zijn wereld stond op zijn kop. Wouter voelde zich topfit, hij fietste jaarlijks 10 tot 12 duizend kilometer. Maar ook in deze periode bleef hij sporten, hij ging de operatie dan ook met optimale conditie in en hij herstelde vrij snel. Omdat Wouter daarna zelf niet precies wist wat hij kon en mocht doen met kanker en het vertrouwen in zijn lichaam was verloren, kreeg hij hulp van Tessa. Hij volgde bij ons een oncologisch revalidatietraject. Het vertrouwen in zijn lichaam kwam weer terug en hij voelde zich ondanks de chemo’s sterker worden. 

In het kader van het Rotterdam Cycling Festival schreef Het Algemeen Dagblad een artikel over Wouter. Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te openen als PDF, dit zorgt voor een betere leesbaarheid.

Bovenstaand bericht is afkomstig uit andere media. Sportgeneeskunde Rotterdam plaatst dit bericht op haar website, omdat dit mogelijk interessant is voor patiënten/ cliënten en andere bezoekers. Sportgeneeskunde Rotterdam is nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.