Daniek van Schie

Daniek van Schie
 

Specialisme:

  • Oncologie
  • Post COVID revalidatie

BIG: 69921834104

  • Ademshalings- en spanningsklachten

In 2016 heeft Daniek de studie fysiotherapie afgerond en ging ze aan de slag als algemeen fysiotherapeut. In de twee jaar die volgden groeide haar interesse voor oncologie. Daniek: “Er is weinig kennis binnen de fysiotherapie over het behandelen van oncologische cliënten, terwijl het belang van oncologische revalidatie zo ontzettend groot is en zo waardevol”. Zo ambitieus als ze is, is ze in 2018 gestart met haar master oncologische fysiotherapie en deze heeft ze in 2021 succesvol afgerond. Sinds augustus van ditzelfde jaar is Daniek als oncologisch fysiotherapeut een waardevolle toevoeging aan ons team.

Het mooiste aan haar werk als oncologisch fysiotherapeut vindt Daniek dat ze echt iets kan betekenen voor haar cliënten; voor, tijdens, maar zeker ook na het medisch traject. “Je moet constant schakelen en goed monitoren hoe iemands belastbaarheid is, zowel lichamelijk als mentaal, dat vind ik een uitdaging”.

Naast oncologische cliënten behandelt Daniek ook cliënten met niet aangeboren hersenletsel, ademhaling- en spanningsklachten en klachten ten gevolgen van COVID.

In haar vrije tijd is ze graag bij familie, vrienden en buiten.