Sportmassage

 

Let op! Vanwege corona worden er op dit moment geen sportmassages uitgevoerd.

Een sportmassage is een massage dat gericht is op het verbeteren van de doorbloeding van uw spieren en het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen. Door de massage wordt de bloedcirculatie, zuurstof in de spieren en bloedtoevoer gestimuleerd wat ervoor zorgt dat de verhoogde spierspanning, stijfheid of verkramping afneemt.

Een sportmassage kan preventief ingezet worden om blessures te voorkomen. Maar wanneer u een blessure heeft, kan een sportmassage zorgen voor een sneller herstel

Hoe wordt een sportmassage uitgevoerd?

Onze sportmasseur bespreekt eerst met u of u blessures en/of andere ongemakken ervaart. Wij horen daarnaast graag wat u met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. 

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd. Bindweefsel wordt losgemaakt en knopen in uw spieren worden weggemasseerd. Om bindweefsel los te maken en knopen uit uw spieren te halen, moet er tot diep in de spieren gemasseerd worden. Dit voelt niet altijd prettig aan. Onze sportmasseur zal altijd in de gaten houden dat de massage niet te intens wordt. 

Kosten

De kosten voor een sportmassage bedragen:

  • € 25,- voor 25 minuten
  • € 50,- voor 50 minuten