Testen, plannen, trainen: dé optimale en deskundige trainingsbegeleiding bij Sportgeneeskunde Rotterdam

Testen, plannen, trainen: dé optimale en deskundige trainingsbegeleiding bij Sportgeneeskunde Rotterdam
 

Heeft u een specifiek trainingsdoel zoals deelname aan een sportevenement, bijvoorbeeld een marathon, triatlon of wielertour? Of wilt u gewoon weer fitter worden na een tijd niet gesport te hebben of na een blessure? De bewegingswetenschappers van Sportgeneeskunde Rotterdam zijn experts op het gebied van duursport en staan garant voor optimale begeleiding middels een deskundig opgesteld trainingsplan, op basis van een sportmedisch onderzoek onder de naam Mijntrainingsplan.nl.

De trainingsbegeleiding bestaat o.a. uit: intake, coachgesprek, terugkoppeling na trainingen, persoonlijk trainingsschema en (sport)voedingsplan. Onze Pro-abonnementen zijn inclusief alle sportmedische onderzoeken en loopanalyse en/of bikefitting.
Er is een directe samenwerking met de medische begeleiding van Sportgeneeskunde Rotterdam (sportarts en fysiotherapie).

En omdat wij deze trainingsbegeleiding aanbieden in combinatie met sportmedische zorg wordt een deel van de begeleiding mogelijk vergoed door uw zorgverzekeraar!

Enkele ervaringen van onze enthousiaste sporters:

Mark: “Om sport specifiek fitter te worden ben ik gestart met trainingsbegeleiding bij Sportgeneeskunde Rotterdam. Ik ben nu vier maanden onderweg en ik word steeds fitter en sterker. Er werd uitgebreid de tijd genomen bij de test, daardoor was dit voor mij heel nuttig en leerzaam was. Het trainingsplan is voor mij op maat gemaakt, wordt digitaal aangeleverd en ge-upload in mijn kalender in TrainingPeaks. Zowel het gemak als de persoonlijke begeleiding dragen duidelijk bij aan mijn ontwikkeling.

Pieter heeft een specifiek trainingsdoel, de Tour du Mont Blanc 2021: “Ik ben zo blij met de stap om trainingsbegeleiding aan te vragen bij Sportgeneeskunde Rotterdam! Het is een groot voordeel om begeleiding te krijgen van ervaren duursporters. Er wordt rekening gehouden met je eigen wensen en mogelijkheden, deze flexibiliteit is fijn en ontneemt stress doordat je er zelf niet over na hoeft te denken.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie. Ook kunt u geheel vrijblijvend een informatieaanvraag doen voor een telefonisch gesprek met onze bewegingswetenschappers.