Vergoedingen sportarts 2021; sporters opgelet, vergelijken van pakketten loont!

Vergoedingen sportarts 2021; sporters opgelet, vergelijken van pakketten loont!
 

Iedere sporter, van beginnend en amateur tot aan chronisch ziek en geblesseerd, verdient sportmedische zorg (zoals sportmedisch advies, blessure- en/of herhalingsconsulten, sportmedisch onderzoek en sportkeuringen) op topniveau. U kunt hiervoor terecht bij de sportartsen van Sportgeneeskunde Rotterdam. Dat de sportarts er alleen is voor topsporters is een misvatting! Iedereen kan de sportarts bezoeken. De sportarts is er voor ieder (nog niet) bewegend mens; jong en oud, recreatieve en topsporter en voor zowel mindervaliden als mensen met chronische ziekten zoals artrose, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en astma.

Diensten verricht door de sportarts worden vergoed vanuit zowel de basis- als aanvullende verzekering. In onderstaand overzicht staat aangegeven welke diensten vanuit de basisverkering worden vergoed en welke vanuit de aanvullende verzekering. Sporters opgelet, het vergelijken van pakketten loont! De hoogte van de vergoeding vanuit de basisverzekering is namelijk afhankelijk van uw polis. Raadpleeg de websites van de zorgverzekeraars voor de precieze vergoedingen.

Let op! Dit bericht is uitsluitend van toepassing op vergoedingen voor de sportarts. Voor interne doorverwijzingen naar een bewegingswetenschapper of fysiotherapeut kunnen andere vergoedingen van toepassing zijn. 

klik op de afbeelding om te openen als PDF