“Mijn jaarlijks sportmedisch onderzoek” Blog Ingrid Verheij Zijwielrent.nl

Om goed voorbereid aan de start van de Marmotte te staan, kwam Ingrid naar Sportgeneeskunde Rotterdam voor haar jaarlijks sportmedisch onderzoek. Voor een medische check en zodat ze haar conditie kon finetunen en op de juiste manier kon trainen in aanloop naar deze uitdagende fietstocht. Ingrid: 
“Ik was nog een beetje overmoedig na mijn marathon maar helaas liet de fietstest me zien dat het niet zo goed gesteld was met mijn fitheid als dat ik dacht. En toen kwam er nog een COVID besmetting overheen. Geen Marmotte voor mij helaas maar toch ben ik blij dat ik deze test heb gedaan. Zonder test had ik me waarschijnlijk figuurlijk over de kop gefietst. Ik heb nu een goed trainingsadvies gekregen dat me helpt om weer helemaal fit de herfst in te gaan!”

Ingrid schreef een blog over haar sportmedisch onderzoek en het advies wat ze kreeg van Suzan, Iris en Niels om haar conditie te verbeteren en het sporten na COVID op een verantwoorde manier weer op te pakken. Klik op onderstaande afbeelding om de blog van Ingrid te lezen.

Bovenstaand bericht is afkomstig uit andere media. Sportgeneeskunde Rotterdam plaatst dit bericht op haar website, omdat dit mogelijk interessant is voor patiënten/ cliënten en andere bezoekers. Sportgeneeskunde Rotterdam is nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.