Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn dé specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld pijnklachten aan uw nek, rug, enkel en nog vele andere kwalen.

Onze fysiotherapeuten zijn dé specialisten op het gebied van het bewegingsapparaat. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld pijnklachten aan uw nek, rug, enkel en nog vele andere kwalen. Eerst stellen wij de aanleiding van uw klachten vast. Indien nodig voeren wij een lichamelijk onderzoek uit, dat bijdraagt aan het in kaart brengen van uw klacht. Vervolgens stellen wij het best mogelijke behandelplan op. Dit kan bestaan uit het verbeteren van de gewrichtsfunctie (mobiliseren), oefeningen om de pijn te verminderen en/of de spierkracht te verbeteren.

Ons doel is om u zo goed mogelijk te informeren, behandelen en begeleiden, zodat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Vergoeding en verwijzing fysiotherapie

Wij hebben met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat we rechtstreeks kunnen declareren naar uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft voor de fysiotherapeut. Heeft u geen aanvullende verzekering voor de fysiotherapeut of bent u over het maximum budget of behandelingen heen, dan sturen wij de factuur rechtstreeks naar u. Uitgebreide informatie over onze tarieven en vergoedingen vindt u op de pagina van de tarieven en vergoedingen.

Verwijzing

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, op enkele uitzonderingen na:

  • artrose van knie of heup;

  • chronische behandelingen.

Neem contact op

Heeft u een vraag over fysiotherapie? Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 010 304 20 80 (optie 3) of stuur een email naar fysio@sportgeneeskunderotterdam.nl