Fysiotherapie

Sportgeneeskunde Rotterdam is een multidisciplinair centrum, dat wil zeggen dat onze afdelingen intensief samenwerken om voor u de beste zorg te kunnen garanderen. De afdeling fysiotherapie speelt hierin een belangrijke rol. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met onze sportartsen en bewegingswetenschappers waardoor er altijd mogelijkheid is tot snel overleg en eventuele doorverwijzing.

U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht voor:

  • algemene klachten aan het bewegingsapparaat,
  • sportgerelateerde klachten,
  • chronische aandoeningen en ziekten.

Behandeling

Onze fysiotherapeuten zijn specialisten op het gebied van bewegen wanneer u last heeft van acute of langdurige lichamelijke pijn. Wij streven naar een directe aanpak gericht op het primaire gezondheidsprobleem. Naast het bewegend functioneren, kijken we ook naar andere componenten zoals het ervaren van stress, slaapkwaliteit, immuunsysteem, voeding, ademhaling en leefstijl.

In ons behandeltraject staat onze kennis, ons netwerk en uw eigen persoonlijke verantwoordelijkheid over uw gezondheid centraal. Onze locatie is bij uitstek dé plek om de juiste zorg te bieden voor ieder individu. Wij maken gebruik van een moderne trainingsfaciliteit van 500m² en een kunstgras buitenveld die we voor meerdere doeleinden inzetten.

Vergoeding

Wij hebben met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat we rechtstreeks kunnen declareren naar uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft voor de fysiotherapeut. Heeft u geen aanvullende verzekering voor de fysiotherapeut of bent u over het maximum budget of behandelingen heen, dan sturen wij de factuur rechtstreeks naar u. Uitgebreide informatie over onze tarieven en vergoedingen vindt u hier

Verwijzing

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, op enkele uitzonderingen na:

  • artrose van knie of heup,
  • chronische behandelingen.

Contact

Sportgeneeskunde Rotterdam Fysiotherapie
Jan Leentvaarlaan 37-47
3065 DC Rotterdam
T: (010) 304 20 80
E: fysio@sportgeneeskunderotterdam.nl
Gratis parkeren voor de deur.