Preaz sportmassage

Preaz sportmassage bij Sportgeneeskunde Rotterdam

Bij Preaz zijn we ervan overtuigd dat ieder actief mens baat heeft bij een sportmassage. We spreken dan ook liever van ‘een massage voor de actieve mens’ dan van een sportmassage. Wij stemmen namelijk elke massage af op wat op dat moment het beste is voor je.

Dit betekent dat we afwisselen in massage intensiteit van al onze technieken (gebaseerd op sportmassage technieken en triggerpoint behandeling) en snelheid. We werken hierin nauw samen met alle expertises binnen Sportgeneeskunde Rotterdam om jou de optimale massage te bieden!

Op een effectieve, klantgerichte, open manier behandelen en communiceren is wat Preaz uniek maakt. Wij hebben jarenlange ervaring met massages op ieder niveau, zowel in de topsport als voor particulieren.
Iedereen die een afspraak bij ons maakt heeft zijn eigen verhaal, denkende aan: blessure verleden, werk, stress niveau, thuis situatie en sportniveau. Al dit soort facetten die invloed hebben op jouw leven hebben ook invloed op de behandeling. En hier voegt Preaz haar expertise toe. Een behandeling bij Preaz is in de basis een massage met technieken en intensiteit, afgestemd op jouw lichaam. Aan deze massages kan bijvoorbeeld ook dry needling worden toegevoegd.

Wil je meer informatie over Preaz, zoals openingstijden en prijzen? Of wil je direct een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op, dit gaat direct via Preaz:

Stuur een whatsapp bericht naar + 31 6 1700 7790, of een e-mail naar: info@preaz.nl.
Voor meer informatie, zie onze eigen website: www.preaz.nl.