Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in alle sport gerelateerde klachten. Niet alleen bij het begeleiden van sportblessures, maar ook bij het voorkomen van blessures kunt u bij ons terecht.

Onze therapeuten maken een nauwkeurige analyse van u als sporter en uw blessure. Vervolgens stellen wij het best mogelijke behandelplan op waarbij wij uw sportdoelen en wensen als uitgangspunt nemen, zodat u weer kunt presteren op uw gewenste niveau.

Sport specialisaties

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in blessures die veel voorkomen bij verschillende sporten. De meest voorkomende klacht die onze sportfysiotherapeuten tegenkomen is een voorste kruisband reconstructie. 

SGR WEBSITE-67

Vergoeding en verwijzing

Wij hebben met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten afgesloten. Dit betekent dat we rechtstreeks kunnen declareren naar uw zorgverzekeraar als u een aanvullende verzekering heeft voor de fysiotherapeut. Heeft u geen aanvullende verzekering voor de fysiotherapeut of bent u over het maximum budget of behandelingen heen, dan sturen wij de factuur rechtstreeks naar u. Uitgebreide informatie over onze tarieven en vergoedingen vindt u hier.

Verwijzing
Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, op enkele uitzonderingen na:

  • artrose van knie of heup;
  • chronische behandelingen.

Neem contact op

Heeft u een vraag over fysiotherapie? Wilt u een afspraak maken of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 010 304 20 80 (optie 3) of stuur een email naar fysio@sportgeneeskunderotterdam.nl