Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in alle sport gerelateerde klachten. Niet alleen bij het begeleiden van sportblessures, maar ook bij het voorkomen van blessures kunt u bij ons terecht.

Onze therapeuten maken een nauwkeurige analyse van u als sporter en uw blessure. Vervolgens stellen wij het best mogelijke behandelplan op waarbij wij uw sportdoelen en wensen als uitgangspunt nemen, zodat u weer kunt presteren op uw gewenste niveau.

Sinds oktober 2020 bieden wij ondersteuning aan het damesvoetbal in de regio Rotterdam op het gebied van fysiotherapie, blessurebehandeling en revalidatie. Onze fysiotherapeut Fu-sang Pott, tevens fysiotherapeut van de damesselectie van Feyenoord Rotterdam, heeft zich gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van veelvoorkomende blessures op dit gebied. Op onze locatie beschikken wij over uitgebreide revalidatie- en behandelmogelijkheden en samen met sportarts Bas Bulder en sportmasseuse Sandra van Tol hebben wij alle expertise in huis om speelsters als een profvoetbalster te laten revalideren. Voor meer informatie, klik op onderstaande afbeelding.