Tarieven en vergoedingen sportmedische onderzoeken


2023

Basis sportmedisch onderzoek < 12 jaar€ 145,-
Basis sportmedisch onderzoek€ 175,-
Groot sportmedisch onderzoek€ 245,-
Uitgebreid sportmedisch onderzoek€ 295,-
Top sportmedisch onderzoek€ 335,-
Triatlon sportmedisch onderzoek€ 405,-
Triatlon top sportmedisch onderzoek€ 435,-

Het is mogelijk dat sportmedische onderzoeken vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk of u aanvullend verzekerd bent en bij welke zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt niet aangesproken. 

Op de website van Sportzorg kunt u een overzicht vinden van alle vergoedingen per zorgverzekeraar. Wilt u zeker weten of u voor vergoeding in aanmerking komt, raadpleeg dan uw zorgpolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Wij zijn lid van de FSMI en gecertificeerd door het SCAS.

Facturatie

Wij besteden onze facturatie voor de zorg die u heeft gehad, behalve voor fysiotherapie, uit aan factoringmaatschappij Infomedics. U ontvangt dus niet van ons, maar van Infomedics de factuur. De factuur is opgesteld aan de hand van de door ons verstrekte gegevens en specificaties.

Het kan zijn dat u de factuur van Infomedics nog in moet dienen bij uw zorgverzekeraar om voor (eventuele) vergoeding in aanmerking te komen. Waar u verzekerd bent is hierin bepalend en of u zorg heeft ontvangen vanuit de basis- of aanvullende verzekering. U kunt op onze pagina Infomedics lezen wat voor u van toepassing is.