Preaz sportmassage

Preaz sportmassage bij Sportgeneeskunde Rotterdam

Bij Preaz zijn we ervan overtuigd dat ieder actief mens baat heeft bij een sportmassage. We spreken dan ook liever van ‘een massage voor de actieve mens’ dan van een sportmassage. Wij stemmen namelijk elke massage af op wat op dat moment het beste is voor je.

Dit betekent dat we afwisselen in massage intensiteit van al onze technieken (gebaseerd op sportmassage technieken en triggerpoint behandeling) en snelheid. We werken hierin nauw samen met alle expertises binnen Sportgeneeskunde Rotterdam om jou de optimale massage te bieden!

Op een effectieve, klantgerichte, open manier behandelen en communiceren is wat Preaz uniek maakt. Wij hebben jarenlange ervaring met massages op ieder niveau, zowel in de topsport als voor particulieren.
Iedereen die een afspraak bij ons maakt heeft zijn eigen verhaal, denkende aan: blessure verleden, werk, stress niveau, thuis situatie en sportniveau. Al dit soort facetten die invloed hebben op jouw leven hebben ook invloed op de behandeling. En hier voegt Preaz haar expertise toe. Een behandeling bij Preaz is in de basis een massage met technieken en intensiteit, afgestemd op jouw lichaam. Aan deze massages kan bijvoorbeeld ook dry needling worden toegevoegd.

Wil je meer informatie over Preaz, zoals openingstijden en prijzen? Of wil je direct een afspraak plannen? Neem dan contact met ons op, dit gaat direct via Preaz:

Stuur een whatsapp bericht naar + 31 6 1700 7790, of een e-mail naar: info@preaz.nl.
Voor meer informatie, zie onze eigen website: www.preaz.nl.

Nieuw bij Sportgeneeskunde Rotterdam: Preaz sportmassage! Preaz sportmassage gaat vanaf 1 maart hun praktijk runnen in het gebouw van Sportgeneeskunde Rotterdam. Benieuwd wat Preaz sportmassage te bieden heeft? Wij vroegen het aan Daphne, één van de eigenaren:

“Wij zijn Preaz sportmassage en gaan per 1 maart 2024 onze praktijk runnen in het gebouw van Sportgeneeskunde Rotterdam. Preaz is een vennootschap met 3 eigenaren (Stefan, Gerrit en Daphne) en wij werken samen met 10 masseurs om onze 5 locaties te bezetten. We zijn er voor onze particuliere cliënten op onze locaties Hellevoetsluis, Rotterdam, Zeist en Elburg en we zijn al jaren actief voor alle sportbonden die trainen op de topsportlocatie Papendal. Ook zijn we actief bij 2 TeamNL teams; de Nederlandse handbal dames en het Nederlands vrouwenvoetbalelftal. De collega’s van Preaz die in Rotterdam werken zijn Stefan, Norbert en Daphne.

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder actief mens baat heeft bij een massage. Een massage bij Preaz betekent een behandeling met afgestemde technieken en een passende intensiteit voor wat op dat moment het beste is voor jouw optimale herstel, zodat je klachtenvrij kan bewegen en je je weer helemaal fit voelt!

Zien we jou ook binnenkort op onze behandelbank?!”

Wil je meer informatie over Preaz sportmassage? Kijk dan op hun website www.preaz.nl. 

Wil je alvast een afspraak inplannen of heb je een vraag? Neem dan contact op met Daphne via +31 6 17007790.