Annemarie Boer

Annemarie Boer

Annemarie is sinds 2022 werkzaam bij Sportgeneeskunde Rotterdam als operations manager. In 2012 is Annemarie gestart met een studie bewegingswetenschappen in Groningen. Dit heeft zij gecombineerd met een (top)sportcarrière in schaatsen/skeeleren. In de jaren daarna heeft zij haar bachelor afgerond, twee Europese titels gewonnen en vele andere mooie momenten in de sport beleefd. “In een full time sportcarrière vond ik niet mijn voldoening. Zo ben ik in 2017 verhuisd naar de Randstad en heb ik het sporten bewust op een lager pitje gezet.  In 2018 heb ik mijn master Human Movement Sciences Bewegingswetenschappen (High performance and coaching) afgerond aan de VU in Amsterdam. Echter kwam ik er in die periode ook achter dat ik niet direct als beweging wetenschapper aan de slag wilde”.

Annemarie is een traineeship gaan doen: ‘beleid en management in de zorg’. Via deze weg heeft zij in 2 jaar tijd als consultant/interim voor verschillende zorgorganisaties en verschillende rollen mogen werken. Na deze periode kwam Sportgeneeskunde Rotterdam op haar pad.

“Voor mij de ultieme combinatie tussen mijn persoonlijke eigen achtergrond en ambities op werkgebied. In de rol van operations manager ben ik verantwoordelijk voor alles rondom de spreekuren, zodat de zorgverleners de tijd en kwaliteit kunnen bieden aan de patiënt. Mijn dagen en werkzaamheden zijn erg gevarieerd, dat vind ik erg fijn. Zo ben ik het dagelijks aanspreekpunt voor onze zorgverleners en onze dames van de receptie. Daarnaast houd ik me op de achtergrond meer bezig met de zorgadministratie, klachtenafhandeling en het optimaliseren van onze dienstverlening/organisatie door verschillende disciplines samen te brengen“.