Anouk de Vliegher

Anouk de Vliegher

In 2021 is Anouk afgestuurd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Met haar afstudeerprojecten heeft ze zich verdiept in de jeugdige sporter. Door deze interesse heeft Anouk ervoor gekozen om na het afstuderen een cursus te volgen van het Atheltic Skills model. “Het aanbieden van een brede motorische ontwikkeling voor kinderen binnen hun revalidatie vind ik een leuke uitdaging en deze probeer ik ook toe te passen bij de revalidatietrajecten van kinderen binnen Sportgeneeskunde Rotterdam. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in het geven van shockwave/EWST behandelingen en het uitvoeren van Biodex-metingen”. In september 2023 is Anouk gestart met de masteropleiding manuele therapie.

“Het meest interessante van mijn werk vind ik om samen met de patiĆ«nt tot een geschikt behandelplan te komen en vervolgens te zoeken naar een optimale uitwerking hiervan. De diversiteit en de verschillende uitdagingen die we bij Sportgeneeskunde Rotterdam tegenkomen vind ik erg leuk”.

In haar vrije tijd besteedt ze veel uren aan hockey, ze is namelijk speelster van Victoria dames 1. Ook ziet Anouk veel uitdagingen om andere sporten uit te proberen en lekker actief te zijn in de buitenlucht. Het actieve leven wisselt ze graag af met vrienden en familie.