Tessa Verstelle

Tessa Verstelle

Tessa is mede eigenaar van Sportgeneeskunde Rotterdam en directeur fysiotherapie. “Ik werk nu 13 jaar als fysiotherapeute in de praktijk. De ervaring die ik op heb gedaan is vooral in de chronische hoek zoals in de hartrevalidatie en in de oncologie”. Tessa heeft de opleiding fysiotherapie, bedrijfskunde, oncologie fysiotherapie en oedeemtherapie gevolgd.

“Mijn werk is erg divers. Ik ben oncologie fysiotherapeute en oedeemtherapeute, daarnaast stuur ik ook het fysiotherapie team aan. Ik ga eigenlijk altijd graag naar mijn werk vanwege mijn collega’s en de gezellige sfeer. Ik werk samen met een doelgroep die veel heeft meegemaakt op mentaal en fysiek vlak, dit geeft veel diepgang aan mijn werk. Het is dan ook heel mooi om deze doelgroep te begeleiden naar een betere vitaliteit en kwaliteit van leven. Dit doen we op een holistische manier, die ervoor zorgt dat je niet alleen met beweging bezig bent maar ook met alle andere belangrijke elementen die ervoor zorgen dat de cliënt zich beter gaat voelen”.

Omdat Tessa in haar werk een complexe doelgroep ziet met veel emotie, is het voor haar belangrijk dat ze in haar vrije tijd goed kan ontladen. “Ik krijg dan ook van veel verschillende activiteiten energie. Mijn gezin staat altijd op nummer 1, maar mijn me time is ook erg belangrijk. Weekendjes weg met vriendinnen, reizen, sporten, festivals en goed uiteten gaan maak je mij blij mee. Eigenlijk kom ik altijd tijd te kort, aangezien er zo veel is in het leven waar je van kan genieten. Je bent bij mij aan het juiste adres voor avonturen, grenzen opzoeken, nieuwe ideeën, mensen ontmoeten en een avondje goede gesprekken voeren”. Op sportief vlak doet Tessa graag: crossfit, boksen, hockey, yoga en wintersporten. Een avondje padel met collega’s zit er ook regelmatig bij.

Specialisme:

  • Oncologie fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Ademhalingstherapie 
  • Shockwave
  • Hart revalidatie