Tess Groenhorst

Tess is sinds september werkzaam bij Sportgeneeskunde Rotterdam als oncologie fysiotherapeut. In 2019 is Tess afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Rotterdam. Daarna is zij vier jaar werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut.

“Al snel raakte ik meer geïnteresseerd in de langdurige revalidatie trajecten en de oncologische revalidatie. De dankbaarheid en de opleving van de cliënten is iets waardoor ik veel voldoening haal uit mijn werk als fysiotherapeut”.

In juni 2023 heeft Tess de opleiding oncologie revalidatiewetenschappen afgerond om zich meer te verdiepen in de oncologische revalidatie en om de cliënten beter te kunnen helpen.

“Door de opleiding is mijn interesse voor deze doelgroep nog groter geworden en ik werd dan ook enthousiast om het oncologisch team bij Sportgeneeskunde Rotterdam te versterken. De oncologische revalidatie is zo belangrijk op elk moment van de medische behandeling, het ondersteunen van de cliënten tijdens dit traject geeft mij veel energie en motivatie om mijzelf verder te ontwikkelen om deze doelgroep nog beter te kunnen helpen“.

In haar vrije tijd sport Tess graag met vriendinnen en doet ze aan ballet en moderne dans.